top of page
Domů
Letní farmářský kalendář
Tipy na grilování
Příběhy
Rozhovory
Inspirace
My ze Scuku
Postřehy o jídle
Recepty
More
Use tab to navigate through the menu items.
Sezónně v červenci: Kefírové lívance s borůvkami
Sezónně v červnu: Vláčný třešňový koláč
Lehká pizza se špetkou bílkovin
Harmonizující letní zeleninové sabdží s čočkou podle ájurvédy
Plněná cuketa a lilek s čerstvým sýrem
Žebra s jemnou sladko-slanou marinádou
Pstruh s čerstvými bylinkami a citronem
Sýr s jemnou česnekovou marinádou
Žampionové hlavičky plněné sýrovou směsí
Žampionová bruschetta
Steak z krkovice s cibulí a saturejkou
Grilovaný pstruh se zeleninou s kořením od inutea
Kuřecí špízy s ananasovým chutney
Hovězí steak s omáčkou ze švestkových povidel
Cheeseburger na grilu
Caprese z čerstvého sýru neboli slaná tečka na konec
Špíz z krkovice
Sezónně v květnu: Jemné chřestové rizoto
Sezónně v dubnu: Jarní salát s ředkvičkami
3 tipy, jak zpracovat vykoledovaná vajíčka
Domácí toastový chleba připravený metodou yudane
Velikonoční jidáše
Velikonoční nádivka 2× jinak: S uzeným masem, nebo tofu
Vláčná ječná bábovka s čokoládou
Svěží tuňákový salát s quinoou, avokádem a jarními bylinkami
Sezónně v březnu: Co s medvědím česnekem? Připravte pesto, máslo nebo olej!
Boží milosti: Polozapomenuté cukroví, které musíte ochutnat!
Masopustní koblížky 3× jinak
Rychlé udon nudle s hoisin omáčkou, které vyjdou na 92 Kč za porci
Slaný závin „Banica“ s bulharským jogurtem
Sezónně v únoru: Čočka na kyselo s párkem a volským okem
Mocktaily: nealko koktejly, které vás budou bavit
Cizrnový guláš, který vyjde na 57 Kč za porci
Na zahřátí: Zeleninové kari s kokosovým mlékem a tofu od Živiny
Pesto z klíčků neboli microgreens
Plněné avokádo s Garden Gourmet veganským tuňákem
Silvestrovské dobroty podle Míši a Moniky z Eat Your Fears
Tipy na vánoční masové hody
Vánoční losos z divokého chovu pečený na pomerančích
Z pohledu odborníka: Tipy a triky na lehčí obměny vánočních jídel
Krůtí guláš z farmy Česká krůta
Kuličky z mletého krůtího s cuketou a semínky
Chybí vám máslo od Němců? Vyrobte si ho z jejich smetany
Domácí vánočka podle reBarbora's kitchen
Ořechové cukroví podle reBarbora's kitchen
Linecké cukroví
Svatomartinský speciál: Staročeské lokše
Svatomartinský speciál: Husí polévka neboli kaldoun
Svatomartinský speciál: Dušené zelí k pečené huse
Svatomartinský speciál: Posvícenské rohlíčky
bottom of page