Víte, že mléko můžeme rozdělit na více typů? A proč by nás mělo zajímat, jaký typ pijeme?
Není mléko, jako mléko. I u tohoto výrobku jsou výrazné odlišnosti. Velký podíl na tom má složka jménem kasein neboli mléčná bílkovina....
Víte, že mléko můžeme rozdělit na více typů? A proč by nás mělo zajímat, jaký typ pijeme?
Návod: Jak naporcovat kuře?
Víte, jak nejlépe skladovat potraviny?
Jídlem ke spokojenému střevnímu mikrobiomu
Co by nemělo chybět ve spíži pro zdravý jídelníček?
Jak může vypadat půst? Není třeba si odpírat celých 40 dnů
Tipy na vánoční masové hody
Z pohledu odborníka: Tipy a triky na lehčí obměny vánočních jídel
Popelák, Samotář a další: Co jsou zač nezvyklé sýry?
5 tipů, jak naložit s letní úrodou ovoce a zeleniny
Víte, co je to kasein? Kvůli němu jsou v mléku zásadní rozdíly
Jak na chutné a zdravé svačiny, aby dítě prospívalo
Strašák lepek aneb kdy nasadit bezlepkovou „dietu“
5 různých certifikátů potravin. Znáte je všechny?