top of page
Domů
Podzimní a vánoční Scukoviny
Svatomartinské hody
Příběhy
Rozhovory
Inspirace
My ze Scuku
Postřehy o jídle
Recepty
More
Use tab to navigate through the menu items.
Jak vypadají tradiční svatomartinské hody?
Svatomartinský speciál: Staročeské lokše
Křehký podzimní koláč s dýní
Jak uctívají zesnulé u nás a ve světě? Dušičky, Halloween, Día de Muertos a další
Na zahřátí: Zeleninové kari s kokosovým mlékem a tofu od Živiny
Příběh Farmy Rodiny Němcovy: Na našich zvířatech a dobrém jméně nám záleží
Sezónně v říjnu: Pečená dýně s rozmarýnem
Abhyanga: Ájurvédská olejová masáž, která zklidní každou mysl
Strava podle ájurvédy na podzim
Na zahřátí: Kurkumový teplý nápoj - Zlaté mléko
Připravte si domácí dýňové latté pro pravou podzimní atmosféru
Příběh Farmy Kozí Hrádek Vysoká: Sdružujeme farmáře z okolí, kterým pomáháme s odbytem
Sezónně v září: Jablečný crumble s ovesnou drobenkou
Příběh Horňácké farmy: Návrat k rodinným kořenům a biozemědělství
Sezónně v srpnu: Rychlé plněné papriky s ovčí brynzou
Nezapomínejte na hořčík. Kdy ho doplnit a jak vybrat ten správný?
4 kreativní způsoby, jak doma dál využít skleněné lahve a zavařovačky
Proč jsme se rozhodli zrušit vratné obaly? 5 pádných argumentů, proč je to ekologičtější
Příběh statku Slížany: Začalo to zachraňováním zvířat
Sezónně v červenci: Kefírové lívance s borůvkami
5 tipů na cestovní svačinky, které nezklamou
Na návštěvě v udržitelných hydroponických sklenících Čerstvě utrženo
Sezónně v červnu: Vláčný třešňový koláč
Lehká pizza se špetkou bílkovin
Strava dle ájurvédy pro letní období
Harmonizující letní zeleninové sabdží s čočkou podle ájurvédy
Plněná cuketa a lilek s čerstvým sýrem
Žebra s jemnou sladko-slanou marinádou
Pstruh s čerstvými bylinkami a citronem
Sýr s jemnou česnekovou marinádou
Žampionové hlavičky plněné sýrovou směsí
Žampionová bruschetta
Steak z krkovice s cibulí a saturejkou
Grilovaný pstruh se zeleninou s kořením od inutea
Kuřecí špízy s ananasovým chutney
Hovězí steak s omáčkou ze švestkových povidel
Cheeseburger na grilu
Caprese z čerstvého sýru neboli slaná tečka na konec
Špíz z krkovice
Sezónně v květnu: Jemné chřestové rizoto
Příběh Farmy Držovice: Tvrdá práce a odhodlání v Českém Středohoří
Májové rozkvetlé vystřihovánky
Znáte historii filipojakubské noci?
Příběh Krkalovy DobroTy: Kdo stojí za čerstvým ručně dělaným pečivem?
Sezónně v dubnu: Jarní salát s ředkvičkami
1
2
3
4
5
Všechny články
bottom of page