ohen.png

Máme pro vás tipy na grilování!

sipka.png

A spolu s nimi slevu 100 korun na první nákup farmářských dobrot nejen na gril, které pořídíte na online farmářských trzích Scuk.cz.

Všechny recepty vznikly ve spolupráci Scuk.cz a Velké svačinkové bichle

Žebra se sladko-slanou marinádou

Nezůstávejte jen u klasik. Kuřecí křídla a hermelín tentokrát vyměňte za grilovaná žebra! Nebojte, není třeba kvůli nim rozpálit gril o několik hodin dříve. Stačí, když si žebra předpečete v troubě a na grilu už jim jen doděláte krásnou kůrčičku.

zebra.png
sipka_edited.png
rostlinka.png
ohen.png
syr.png
480x480_syr.png

Máme něco i pro sýromily

Že na grilu znáte jen hermelín a halloumi? Tak dejte šanci i čerstvým a zauzeným sýrům! My si zamilovali ty z Farmy Těšany, které jsou na gril snad přímo stvořené. Neroztékají se, i po opečení si drží tvar a ve spojení s bylinkovou marinádou jim to na talíři obzvlášť sluší.

sipka_edited.png
rostlinka.png
zebirka.png

Steak z krkovice v cibuli a saturejce

Jestli si bez něčeho neumíme představit grilování, je to krkovice. A troufneme si říct, že to tak má většina grilovacích nadšenců :-) Ještě aby ne. Krkovice je šťavnatá a jen tak se nevysuší, ani když ji na mřížce necháte o trochu déle. Jestli ale většinou sáhnete jen po grilovacím koření, doporučujeme jej tentokrát vyměnit za cibulku a čerstvou saturejku. To je teprve dobrota!

sipka_edited.png
rostlinka.png
krkovice.png
krkovicee.png
rostlinka.png
lilek.png

Cukety a lilky plné čerstvého sýru

Grilované cukety a lilky se sýrovo-bylinkovou náplní už zamotaly chuťové pohárky nejednomu gurmánovi. Příprava je extrémně snadná, ale podle našich zkušeností budete na tuhle chuť vzpomínat ještě hodně dlouho. Tak si nachystejte nůž a prkénko a pojďte na to!

sipka_edited.png

Naplňte i žampiony!

Nezůstávejte jen u cuket a lilků. Zeleninu nahraďte bílými nebo krémovými žampiony a užijte si zase trochu jinou plejádu chutí. Jen si ještě do košíku přihoďte jednu malou cuketu, kterou využijete na sýrovou směs do žampionových hlaviček.

sipka_edited.png
plneny.png
zampion.png
cuketa.png
pstruhh.png
pstriuh.png
sipka_edited.png

Pstruh s bylinkami
a citronem

Stále se říká, že máme do jídelníčku zařadit více ryb a když je servírujete rovnou z grilu, jde to podle našich zkušeností jedna radost :-) A co nás na tomhle chodu baví nejvíc? To, že si vystačíte jen s pár ingrediencemi a za pár minut máte hotovo.

rostlinka.png
bruschetta.png

Zkuste žampionovou bruschettu

Taky na vaší grilovačce nesmí chybět čerstvý chléb? Tak to pro vás máme skvělý tip. Připravte si žampionovou bruschettu! Ze žampionů a trochy bylinek udělejte směs, chléb opečte do křupava a můžete podávat. Rychlovka, která vaše hody povýší zase na další úroveň.

zampion.png
sipka_edited.png

Ogrilujte letos dobroty od farmářů se slevou 100 korun!

Využijte slevu na nákup a pořiďte na gril to nejlepší od tuzemských farmářů. Zanechte nám svou e-mailovou adresu a my vám na ni pošleme slevový kód.

gril.png

Sleva platí při nákupu nad 800 Kč. Využijte ji i na objednávku pod 800 Kč a užijte si slevu 12,5 %. Akce platí do 31. 10. 2021.

 

Kdo pro vás tvoří grilovací recepty?

Za recepty stojí Pája a Veru z nakladatelství Víc než kuchařka. Autorky mimo jiné vydaly i vlastní kuchařku Velkou svačinkovou bichli, která obsahuje 190 sezónních receptů na svačiny pro děti i dospělé.

bichle2.png
bichle1.png
rostlinka.png
bichle.png