top of page
hruska.png

Těstovinový salát s veganským tuňákem od Garden Gourmet

Pokud hledáte inspiraci na veganský oběd, měli byste vyzkoušet tento těstovinový salát vyrobený s Garden Gourmet Vuňákem. Je to snadné, rychlé a chutné.


Suroviny na 3 porce:

Postup:

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve velkém množství vody s trochou soli „al dente“. Sceďte a propláchněte studenou vodou.

Mezitím si nakrájíme nadrobno cibuli, okurku nakrájíme podélně na šest špalíčků a poté na kousky a rajčata na čtvrtky. Nechte kukuřici okapat.

Potom přidejte těstoviny, zeleninu a Garden Gourmet veggie tuňáka. Těstovinový salát s tuňákem ochutíme citronovou šťávou, jemně nastrouhanou (čistě vydrhnutou) citronovou kůrou, solí a pepřem.


Všechno smíchejte a dochuťte, dobrou chuť!


TIP: Vynikající s trochou nasekané ploché petrželky.

0 komentářů
jablko2.png
bottom of page