Pokud hledáte inspiraci na veganský oběd, měli byste vyzkoušet tento těstovinový salát vyrobený s Garden Gourmet Vuňákem. Je to snadné, rychlé a chutné.
Suroviny na 3 porce:
1 balení Garden Gourmet Veganský tuňák
1 malá červená cibule
1/2 salátové okurky
125 g cherry rajčat
1 malá plechovka kukuřice (140 g odkapané váhy)
1 BIO citron
200 g celozrnných nebo špaldových těstovin penne
Postup:
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve velkém množství vody s trochou soli „al dente“. Sceďte a propláchněte studenou vodou.
Mezitím si nakrájíme nadrobno cibuli, okurku nakrájíme podélně na šest špalíčků a poté na kousky a rajčata na čtvrtky. Nechte kukuřici okapat.
Potom přidejte těstoviny, zeleninu a Garden Gourmet veggie tuňáka. Těstovinový salát s tuňákem ochutíme citronovou šťávou, jemně nastrouhanou (čistě vydrhnutou) citronovou kůrou, solí a pepřem.
Všechno smíchejte a dochuťte, dobrou chuť!
TIP: Vynikající s trochou nasekané ploché petrželky.
Comentários