top of page
hruska.png

Slavíme 3 roky! Na co je nejvíc pyšná Terka, která Scuk buduje od začátku?

Papírově jsou zakladatelé Scuku jen dva - náš šéf Kamil a dvorní vývojář Kuba. Už od začátku měli ale po svém boku posilu Terku, která Scuk budovala se stejným zápalem a nadšením jako oni. Co se podle ní za ty tři roky, co Scuk funguje, nejvíc povedlo?


Na co jsi za tři roky fungování Scuku nejvíc pyšná?


Na náš skvělý tým a to, jak se nám daří přitahovat správné lidi se správným myšlením. Podařilo se nám vybudovat stabilní firemní kulturu opřenou o klíčové hodnoty jako je upřímnost, otevřenost, flexibilita a důvěra.


Je něco, co jsi vůbec nečekala, že bychom mohli za tak relativně krátkou dobu provozu dokázat?


Takhle vyrůst! Na začátku to totiž vypadalo hodně beznadějně. Nebylo moc farmářů a výrobců, kteří by do toho s námi chtěli jít - naše služba se jim zdála složitá a mnoho věcí jim nevyhovovalo. Nebyli Organizátoři, které by dostatečně motivovalo, co Scuk přináší a chyběli nám i zákazníci. Ani naši investoři ze začátku nevěřili, že bychom mohli mít úspěch. Nakonec se to ale povedlo prolomit. Scuk dává všem smysl a můžeme tak denně plnit naši misi a stále se přibližovat k naší vizi :-)


Co se podle tebe během těch tří let nejvíc povedlo?


Budu se opakovat, ale dát dohromady skvělý tým, který dobře funguje a daří se mu to i s tím, jak Scuk stále roste. Další zásadní změna, která se povedla, byla podle mě zřízení vlastního skladu a logistiky, čemuž jsme se od začátku snažili vyhnout. Bez toho by to ale nešlo a bylo to právě tohle rozhodnutí, které Scuk akcelerovalo.


Jak Scuk po těch třech letech vnímáš? Jde stále tou cestou, jakou jsi ho od začátku pomáhala budovat?


Musím říct, že ano. Zatím jsme nemuseli zdolávat žádný větší problém, který by mohl znamenat nějaké vychýlení od mise a vize. S tím, jak rychle Scuk roste si ale myslím, že nás to brzy může potkat a v třeba v rámci firemní kultury vnímám, že to bude hlavně můj úkol postarat se o to, že k nám přicházejí lidé, kteří s námi jsou na stejné vlně.

0 komentářů
jablko2.png
bottom of page