top of page
hruska.png

Slavíme 3 roky! Co za tu dobu nejvíc oceňuje náš vývojář Luky?

Na rozvoji našich online farmářských trhů se od začátku podíleli čtyři z nás. Mezi prvními členy scukového týmu byl i vývojář Luky, kterému z velké části vděčíme za to, čím Scuk dnes je. Povedlo se podle něj udržet Scuk na té cestě, jakou mu od prvních dnů pomáhal budovat?


Na co jsi za tři roky fungování Scuku nejvíc pyšný?


Nejvíc pyšný jsem na to, jak jsme dokázali rychle vyrůst a zároveň ustát vše, co je s rychlým růstem spojené. I přes to, jak nám to okolnosti ztěžovaly. A to jak z pohledu růstu týmu, kdy jsme se při první vlně covidové krize rozrostli na dvojnásobek, tak třeba provozně. Když vzpomínám na to, jak fungoval náš sklad po první rok provozu, nebo jak rychle jsme museli zvládat přestěhování do dalšího skladu. Říkám si, že to nemuselo dopadnout tak dobře. Díky skvělému týmu jsme to ale zvládli.


Je něco, co jsi vůbec nečekal, že bychom mohli za tak relativně krátkou dobu provozu dokázat?


Mít pokrytou v podstatě celou Českou republiku tolika výdejními místy. Dříve bychom měli problém zavážet Nákupní skupinu, která vznikla daleko od našich rozvozových tras. Když dnes vznikne nová Skupina, je velmi pravděpodobné, že se naše rozvozová auta už v okolí pohybují a my nemusíme propočítávat, jak moc pro nás bude její zavezení finančně náročné.


Jak Scuk po těch třech letech vnímáš? Jde stále tou cestou, jakou jsi ho od začátku pomáhal budovat?

Řešíme problémy, o kterých jsme si na začátku mysleli, že řešit nebudeme - jako třeba celou logistiku. Od poslání Scuku jsme ale neupustili. Naopak věřím, že dokážeme menším farmářům a výrobcům pomáhat více, než jsme si před třemi lety vůbec uměli představit.

jablko2.png
bottom of page