top of page
hruska.png

Plněné avokádo s Garden Gourmet veganským tuňákem

Chybí vám inspirace na rychlé a chutné občerstvení nebo svačinu? Žádný problém. Vyzkoušejte avokádo plněné Garden Gourmet veganským tuňákem neboli vuňákem a nechte se okouzlit touto jedinečnou kombinací!


Suroviny na 4 porce:


Postup:


Cibuli a rajče nakrájejte na kostičky. Koriandr nasekejte nadrobno. Zakysanou smetanu v misce smíchejte s cibulí, rajčaty, koriandrem a s Garden Gourmet veganským tuňákem.


Avokádo rozpulte, vyjměte pecku a jemně oloupejte slupku. Poté avokádo pokapejte

limetkovou šťávou a lehce posypte solí a pepřem.


Naplňte avokáda salátem s Vuňákem a ozdobte! Vydlabaná avokáda naplňte připraveným salátem s Vuňákem a ozdobte různými klíčky a řeřichou. Na závěr posypte sezamovými semínky. Přejeme vám dobrou chuť!

jablko2.png
bottom of page