Chybí vám inspirace na rychlé a chutné občerstvení nebo svačinu? Žádný problém. Vyzkoušejte avokádo plněné Garden Gourmet veganským tuňákem neboli vuňákem a nechte se okouzlit touto jedinečnou kombinací!
Suroviny na 4 porce:
1 balení Garden Gourmet Veganského tuňáka
2 zralá avokáda
1 rajče
1 šálek klíčků (například výhonky vojtěšky a červeného zelí)
1 limetka
1/2 malé červené cibule
trs řeřichy
malý svazek koriandru
1 lžička zakysané smetany nebo crème fraîche
černá sezamová semínka
Postup:
Cibuli a rajče nakrájejte na kostičky. Koriandr nasekejte nadrobno. Zakysanou smetanu v misce smíchejte s cibulí, rajčaty, koriandrem a s Garden Gourmet veganským tuňákem.
Avokádo rozpulte, vyjměte pecku a jemně oloupejte slupku. Poté avokádo pokapejte
limetkovou šťávou a lehce posypte solí a pepřem.
Naplňte avokáda salátem s Vuňákem a ozdobte! Vydlabaná avokáda naplňte připraveným salátem s Vuňákem a ozdobte různými klíčky a řeřichou. Na závěr posypte sezamovými semínky. Přejeme vám dobrou chuť!