top of page
hruska.png

Plněné avokádo s Garden Gourmet veganským tuňákem

Obrázek autora: TerezaTereza

Chybí vám inspirace na rychlé a chutné občerstvení nebo svačinu? Žádný problém. Vyzkoušejte avokádo plněné Garden Gourmet veganským tuňákem neboli vuňákem a nechte se okouzlit touto jedinečnou kombinací! Ze všech surovin uvaříte 4 porce a jedna vychází na cca 87 korun.


Suroviny na 4 porce:


Postup:

Cibuli a rajče nakrájejte na kostičky. Koriandr nasekejte nadrobno. Zakysanou smetanu v misce smíchejte s cibulí, rajčaty, koriandrem a s Garden Gourmet veganským tuňákem.


Avokádo rozpulte, vyjměte pecku a jemně oloupejte slupku. Poté avokádo pokapejte

limetkovou šťávou a lehce posypte solí a pepřem.


Naplňte avokáda salátem s Vuňákem a ozdobte! Vydlabaná avokáda naplňte připraveným salátem s Vuňákem a ozdobte různými klíčky a řeřichou. Na závěr posypte sezamovými semínky. Přejeme vám dobrou chuť!





Jak jsme počítali cenu za porci?


Cenu za porci jsme vypočítali z hlavních surovin, které jsme pro přípravu receptu museli přímo objednat. Spolu s nimi jsme ještě v malé míře využili několik drobností ze spíže, které jsme při výpočtu ceny za porci nezohledňovali. Vždy se jedná pouze o takové potraviny, které jsou v českých domácnostech běžně k dispozici, jako je například cibule, česnek, vybrané druhy koření, olej apod.


Recept jsme se snažili naplánovat tak, abychom zužitkovali všechny objednané suroviny. Přesto nám část potravin zbyla a můžete je využít na jiné recepty. Z toho důvodu jsme částku za nevyužitou část surovin odečetli z výsledné ceny za porci.


Vypsané ceny odpovídají cenám potravin v době sepsání receptu. V průběhu času se ceny za tyto suroviny mohou měnit.

Comments


jablko2.png
bottom of page