top of page
hruska.png

Veganský burger s .Pepper..Caramelade

Milujete burger, ale je vám po něm těžko? Nebo jste vegan či vegetarián? Připravte si jeho alternativu s naším rostlinným burgerem, který neobsahuje sóju ani lepek! Burger můžete zpestřit pepřovou karameládou Wild & Coco. Za 15 minut budete mít hotovo!


Suroviny na 2 porce:

  • 2 kusy bezlepkové housky

  • 1 kus Superfood burger 2 x 100 g

  • 1 kus avokádo

  • 2 kusy rajčata

  • bylinná sůl, mleté chilli, sezam

  • hořčice

  • sušené švestky (volitelné)

  • 1 lžíce .Pepper..caramelade

  • 1 lžíce olivového oleje

  • 1 lžička citronové/limetkové šťávy

Postup:

Na pánvi rozehřejte olej a opečte na něm fazolový burger Wild & Coco. Opékejte asi 4-5 minut z každé strany na středním plameni. Mezitím nakrájejte rajčata a avokádo. Housky můžete lehce opéct na pánvičce či kontaktním grilu.


Pepper.Caramelade rozpusťte ve vodní lázni a smíchejte s ostatními ingrediencemi na omáčku (citronová šťáva, sůl, trochu vody).


Housku potřete hořčicí, navrch dejte Wild & Coco rostlinný burger, rajčata, avokádo, sušené švestky, posypte pepřem a sezamovými semínky a přelijte sladkokyselou omáčkou.


Na veganský burger budete potřebovat:




0 komentářů

Komentáře


jablko2.png
bottom of page