top of page
hruska.png

Lumos! Pojďte si posvítit na naši novou kancelář

My ve Scuku jsme vyrostli. Před rokem a půl, v lednu 2020 nás bylo 12. Měli jsme krásnou bytovou kancelář, která nám měla vystačit aspoň na rok při dalším růstu na plánovaných asi 18 lidí. Pak ale přišel covid, který neuvěřitelným způsobem akceleroval růst firmy. Za rok 2020 jsme do Scuku nabrali 20 nových kolegů. Vyrostli jsme tak meziročně více než dvojnásobně. Několik kolegů s námi z různých důvodů již není, avšak v tuto chvíli je nás v kanceláři 30.


Covid se svým řízeným home officem zároveň zpomalil potřebu najít si novou kancelář. Proč pořizovat větší, když tam stejně nejsme. S rozvolňující se situací letos na jaře však bylo potřeba najít větší prostor. Ještě do konce července jsme se mačkali v naší krásné kanceláři na Malé Straně, ale nyní jsme konečně v novém.


Úkol zněl jasně - potřebujeme minimálně třikrát větší prostor, za který nezaplatíme víc, než dvojnásobek toho, co platíme teď. Hledat v rámci centra Prahy tak moc reálné nebylo. Zkusili jsme tedy náš dlouhodobý sen přetavit v realitu a najít si vlastní vilu. Celý dům se zahradou jenom pro nás, spoustu prostoru a naprostá svoboda. Při hledání jsme zjistili, že taková vila přijde finančně kolikrát o dost levněji než pronájem klasických kanceláří, tak nebylo už o čem. Hledali jsme a našli, a Hlavní štáb Fénixova řádu tak nyní najdete na adrese Nad Šárkou 122.


Nebelvír, sovinec, komnatu nejvyšší potřeby, camrál, doupě i vstup na ministerstvo kouzel u nás najdete. Celou vilu jsme totiž vyladili do harrypotterovské tematiky. A když k nám přijdete na schůzku, můžeme spolu skončit třeba ve sklepení ve Zmijozelu nebo v nejvyšším patře v Havraspáru či hned u kuchyně v Mrzimoru.



Našli jsme tak ekonomické a báječné řešení pro naši kancelář, kde doufáme dokážeme vydržet aspoň dva další roky. Věříme, že tato krásná vila bude pro nás zdrojem inspirace a díky kreativnímu prostředí dokážeme ještě usilovněji pracovat na naší misi - podpořit lokální farmáře a nabídnout všem v republice jednoduchý přístup ke kvalitním potravinám a drogerii.


Do jaké koleje by scukový moudrý klobouk zařadil vás?


jablko2.png
bottom of page