top of page
hruska.png
Obrázek autoraKateřina

Vyhráli jsme Cenu Heureky v soutěži ShopRoku 2020!

Cenu Heureky v rámci soutěže ShopRoku vnímáme jako ohromnou poctu. Především proto, že se každoročně uděluje e-shopům s přesahem a zajímavým příběhem. A nás ze srdce těší, že z víc než 1200 e-shopů nejvíc zaujal právě ten náš farmářský příběh plný lokálních výrobků. Jak tohle ocenění vnímá náš zakladatel Kamil?



Na Cenu Heureky se mohou firmy nominovat sami, ale také je mohou nominovat přímo zákazníci. Věděl jsi, že je Scuk.cz ve výběru?


Přiznám se, že jsem o tom nevěděl. Nejspíš nás nominoval některý z našich zákazníků, což je pro mě už samo o sobě krásným oceněním. Ale to, že jsme Cenu Heureky získali, mi udělalo ohromnou radost. Především proto, že ji uděluje odborná porota těm projektům, které mají pro společnost nějaký přínos.


Jak jsi se o ocenění dozvěděl? A jaké byly tvé pocity z výhry?


Několik dnů před vyhlášením mě organizátoři soutěže kontaktovali kvůli tomu, že jsme se dostali do nejužšího výběru a bude se rozhodovat, zda a na jakém místě bychom se mohli umístit.


Když Scuk.cz oznámili jako výherce Ceny Heureky, moje první pocity byly radost a hrdost na celý náš tým, Organizátory i naše dodavatele. My všichni jsme Scuk! Jsem pyšný, jak se nám daří naše online farmářské trhy posouvat a zároveň vděčný všem zákazníkům za jejich přízeň a podporu. Má to smysl!

0 komentářů

Comments


jablko2.png
bottom of page