top of page
hruska.png

Zabavte děti hledáním Scuk mrkviček!

Kdo si hraje, nezlobí. Rozhodli jsme se s vámi při příležitosti blížícího se Dne dětí podělit o tip na venkovní hru. Tuhle jsme pro vás dokonce i vyzkoušeli na našem posledním týmovém scuknutí.

Rozdělte se do týmů, přiřaďte si barvičky


My hráli v týmech. Pokud se ale u vás na zahradě neobjeví banda soutěžících, rozdělte si barvičky po jednom a každý hledejte tu svou. Kartičky s mrkvemi si k tisku můžete stáhnout na odkaze níže. Vytiskněte je na dostatečně silný papír, v profesionální tiskárně vám je mohou i zalaminovat, abyste je mohli použít vícekrát.


Schovejte je, kde se dá


Nechte ze záhonku vykukovat jen papírovou nať, schovejte mrkvičky do kmenů, pod kameny, na střechu kůlny, zavěste je na strom a využijte ke schovce i zahradní nábytek. Vyhrává ten, kdo mrkvičky své barvy najde všechny a v co nejkratším čase.


Využijte to na maximum


Popusťte uzdu fantazii. My jsme celý hon za malými papírovými mrkvičkami pojali jako záchranu ducha Zlatého mrkváka. Kdo jich posbíral nejvíc, získal nejvíc bodů. Kromě toho na nás po cestě čekala ještě spousta otázek, každá správná odpověď jeden bod. A na závěr? Ze všech odpovědí jsme museli složit básničku, která fungovala jako zaklínadlo na vysvobození ducha Zlatého mrkváka.


Věřte nám, užili jsme si to, co jsme mohli a věříme, že podobně tomu bude u vás, malých i velkých :-)


mrkvicky_ke_stazeni
.pdf
Download PDF • 3.54MB




jablko2.png
bottom of page