top of page

Zacházejme s potravinami udržitelně. Společně.

Scuk vznikl proto, abychom mohli co nejvíce podporovat udržitelné podnikání našich farmářů i výrobců. Uvědomujeme si ale, že na poli to nekončí. Důležitý je přístup každého z nás. To, jak budeme s potravinami zacházet poté, co je doneseme domů.

Proto jsme spojili síly s AEG — značkou, pro kterou je přístup k potravinám stejně důležitý jako pro nás. Pokud si tedy v období 
od 17. října do 18. prosince 2022 vybavíte domov vybranými úspornými kuchyňskými spotřebiči AEG, můžete zároveň získat dárkové poukazy v hodnotě až 14 000 Kč* na nákup farmářských potravin u nás. A společně se tak budeme podílet na koloběhu udržitelnosti.

* Dárkové poukazy není možné kombinovat s jinými poukazy a slevovými kódy.

hlavni.png

Jaké spotřebiče mohou přispět k udržitelnosti?

mala_lednice.png

Chladnička

mala_digestor.png

Digestoř

mala_indukce.png

Indukční varná deska

mala_trouba.png

Parní trouba

mala_mycka.png

Myčka nádobí

lednice.png

Chce to řádně vychlazené chladničky

Jídlo skladované ve vhodných podmínkách vydrží čerstvé výrazně déle. Předejdete tak tomu, že byste potraviny museli zbytečně vyhazovat. Díky odděleným systémům chlazení a mrazení navíc udržíte v lednici správnou míru vlhkosti a v mrazáku nedojde k tvorbě námrazy.

Proti zapařené kuchyni

Nekumulujte doma přebytečnou vlhkost, která vzniká při vaření. S odsátím páry vám vypomohou výkonné digestoře. Vybrané modely AEG navíc můžete automaticky propojit s varnou deskou a odsávání se poté bude automaticky řídit podle vašeho vaření.

indukce.png
digestor.png

Rozpalte to na indukci

Na indukční varné desce můžete začít vařit téměř okamžitě od chvíle, kdy ji zapnete. Například litr vody přivede k varu asi 2x rychleji než na klasickém elektrickém vařiči. Teplo se navíc přenáší rovnoměrněji, díky čemuž je příprava jídla ještě o něco rychlejší a efektivnější.

Pečte na to. Párou.

Už jste pekli párou? Jde o velmi šetrný způsob tepelné úpravy, který zachovává všechny důležité živiny a nemusíte při něm využívat tuk ani sůl. Ale netřeba zůstávat jen u pečení! V parních troubách můžete i grilovat, vařit metodou Sous-Vide nebo zavařovat.

trouba.png
mycka.png

Myčko, otevři se!

To, že při mytí nádobí v myčce ušetříte násobky vody oproti mytí v ruce, už není žádným tajemstvím. V rámci úspory energie se navíc dvířka vybraných myček AEG samy otevřou 10 minut před koncem cyklu, aby dovnitř mohl proudit vzduch a nádobí tak dosušil.

procento.png
logo_aeg.png
logo_scuk.png

Nezapomeňte, že až do 18. 12. 2022 můžete získat k nákupu úsporných kuchyňských spotřebičů AEG dárkové poukazy v hodnotě až 14 000 Kč* na nákup na Scuk.cz.

* Dárkové poukazy není možné kombinovat s jinými poukazy a slevovými kódy.

bottom of page