top of page
hruska.png

Převlékli jsme Scuk.cz do nového!

Už jste si všimli? Máme nový kabátek! Chceme naše služby neustále zlepšovat, zatím se změny týkají jen verze pro počítač, ale už usilovně pracujeme na verzi pro mobilní telefony. Nová podoba našich stránek a praktické funkce pro nás byla prioritou po celý letošní rok. Co všechno teď na Scuku najdete, kde a jak to použít? Pojďte se podívat :-)



Produkty a farmářské dobroty

Novinky i dříve zakoupené produkty na hlavní stránce

Na hlavní stránce Nákupní skupiny přehledně uvidíte všechny dříve zakoupené produkty i novinky od našich farmářů.



Více produktů vedle sebe

Nově uvidíte přímo v kategoriích více produktů vedle sebe. Usnadňuje to vyhledávání i přehlednost celé nabídky.


Snazší vyhledávání v podkategoriích

Nové menu nabízí spoustu vychytávek. Po najetí kurzorem myši na jednu z hlavních kategoriích uvidíte přehledně vypsané podkategorie s dalšími možnostmi výběru.


Tematické kategorie nad hlavním menu

Kategorie Dříve zakoupeno, Novinky a další zájmové stránky teď najdete v horní liště. Čeká tam na vás i kategorie Zvýhodněná nabídka nebo Velká balení.


Jaké farmáře máte nejblíž?

Chceme být ještě více lokální. Proto se nově celý seznam farmářů a výrobců řadí podle polohy výdejního místa Nákupní skupiny, které jste členem. V této sekci můžete procházet všechny dostupné farmáře na Scuku a zároveň se o nich rovnou dozvědět i více informací.



Novinky v Nákupních Skupinách

Co se ve Skupině děje? Objevte přehledné štítky

V seznamu Skupin při vyhledávání uvidíte vedle jejich názvu i štítek se stavem, ve kterém se Skupina nachází. Rychle se tak dozvíte, zda se ve Skupině aktuálně nakupuje, jestli není Organizátor na dovolené nebo zda pro Nákupní skupinu nehledáme nového.



Snazší přepínání mezi výdejními dny

Pokud má vaše Nákupní skupina více výdejních dní, můžete se mezi nimi jednodušeji přepínat v horním menu.



Nové vyhledávání výdejních míst

Novinkou je i vyhledávání nejbližšího výdejního místa podle vaší aktuální polohy a dne výdeje v týdnu.




Více zábavného obsahu

Rychlé tipy a recepty z našeho blogu

Objevte všechna naše scuknutá písmenka na blogu. Nyní můžete recepty i rozhovory sledovat přímo na stránkách Scuk.cz. Najdete je ve spodní části hlavní stránky a rychle se tak dostanete na náš blog :-)



Doufáme, že jsme odvedli naši práci na 130 %, ale i tak se sem tam nějaké mouchy objeví. Budeme rádi, když je budete objevovat s námi. Kdybyste na cokoliv narazili, neváhejte nám dát vědět na zakaznici@scuk.cz, nebo využijte záložku Zpětná vazba, kterou najdete na pravé straně přímo na Scuk.cz :-)


Budeme se těšit na vaši zpětnou vazbu a přejeme přijemné brouzdání našimi online farmářskými trhy!



jablko2.png
bottom of page