hruska.png

Rychlé plněné papriky s ovčí brynzou podle Míši a Moniky z Eat Your Fears

Opět nastala sezóna ovčího a kozího mléka, což bychom měli pořádně oslavit! Jak jinak než nějakým dobrým receptem :-) Tentokrát vám přinášíme jeden, který je plný brynzy z ovčího mléka a jeho příprava je velice snadná. Ideální na rychlou večeři či svačinu.

Zdroj: Eat Your Fears

Plněné papriky ovčí brynzou

Ingredience na plněné papriky:

Postup:

Brynzu rozmíchejte spolu se dvěma vejci. Přidejte nakrájenou uzenou slaninu, prolisovaný česnek a lžičku olivového oleje. Směs není třeba solit, protože brynza je už slaná dostatečně.


Papriky omyjte, rozkrojte na poloviny a zbavte semínek. Půlky paprik naplňte brynzovou směsí, dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C.


TIP: Ovčí brynzu můžete nahradit i brynzou z kozího mléka.


Kdo pro vás recept napsal?

<